آموزش, درب اتوماتیک

کرکره برقی

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

کرکره برقی

کرکره برقی یک نوع از درب های اتوماتیک است که حرکت آن رولاپ یا چرخشی به سمت بالا است که توسط ریموت کنترل، عمل بالا و پایین رفتن کرکره کنترل می شود.

کرکره های برقی از تیغه های پلی کربنات یا گالوانیزه یا آلومینیومی برخوردار بوده و با اشکال متنوع همچون تخت و قوس دار می تواند به ایجاد هارمونی در نمای ساختمان کمک کند. علاوه بر این به دلیل قابلیت چاپ روی تیغه و ماندگاری بالا می تواند یکی از گزینه های مناسب برای درب فروشگاه ها و مغازه های سطح شهر باشد. چرا که علاوه بر تامین امنیت، تبلیغات محیطی آنها را هم فراهم می کند.

مزایای کرکره برقی

  • تیغه های رول فرم به حرکت بی صدای آن کمک می کند.
  • امکان چاپ ماندگار با کیفیت بالا
  • سطوح ضد خش
  • وزن پایین تیغه های رول فرم، استهلاک موتور کرکره برقی را کم می کند.
  • کاهش قیمت کرکره و هزینه های نگهداری در دراز مدت

مراحل نصب کرکره برقی

شاسی کشی: دو عدد پروفیل ۴۰*۴۰ در سمت چپ و راست کرکره به صورت عمودی جوش می شوند.

نحوه نصب کرکره برقی

برای نصب پروفیل روی دیوار بتنی، آجری، سفالی و … از شاخ نگهدارنده استفاده می کنیم و برای نصب بروی ستون فلزی فقط با جوش  پروفیل های کناری را مهار و محکم سازی می کنیم. دقت داشته باشید به این علت که بخش اعظم وزن کرکره در بالای کرکره (بخش رول شده) است، در جوشکاری بالای پروفیل از جوش سربالا و دو طرفه استفاده می نماییم. بخش مهم در نصب کرکره برقی شاقل کردن دو عدد پروفیل یا شاسی کاری است لذا زمانی که هر دو طرف دقیقا شاقل باشند(یعنی بالای پروفیل تا پایین دقیقا در یک خط قرار گیرد) از داخل پروفیل ها را از سه نقطه بالا، وسط و پایین کار، با متر اندازه گیری می کنیم و این اندازه ها باید با هم برابر باشند.

نصب صفحه پلیت جانبی کرکره بعد از شاسی کشی دومین مرحله نصب است، که به این منظورآن را بروی پروفیل های کناری جوش می دهیم. برای اجرای دقیق و تراز صفحه پلیت، ابتدا آن را در محل مربوطه در یک نقطه جوش می زنیم سپس با گونیا هر دو طرف آن را دقیق در زاویه ۹۰ درجه می گذاریم و بالای صفحه پلیت را هم یک تراز قرار می دهیم بنابراین، هر سه طرف صفحه صاف و تراز نصب می شود. برای نصب صفحه پلیت دوم روی شاسی کرکره برقی، باید از شلنگ تراز استفاده نمود تا دو صفحه دقیقا در یک راستا قرار گیرند. پس  از علامت گذاری با شلنگ تراز روی پروفیل،از صفحه نصب شده تا روی خط تراز را اندازه گیری می نماییم سپس صفحه مربوطه را دقیقا در همان اندازه مشخص شده جوش می دهیم.

مرحله بعدی نصب کرکره برقی بعد از نصب صفحه پلیت، بستن یاتاق روی صفحه و یراق آلات روی صفحه دیگر و سپس نصب شفت روی صفحه های جانبی است. یاتاق یا بلبرینگ انتهای شفت، روی صفحه پلیت پیچ می شود و در طرف دیگرروی شفت محل نصب موتور است که در صورت استفاده از موتور توبلار خورشیدی، موتور را روی صفحه پلیت پیچ می کنیم و در صورت استفاده از موتور ساید زنجیری، خود صفحه پلیت موتور را جایگزین صفحه اصلی می کنیم.

شفت داخلی کرکره برقی

دقت داشته باشید که اندازه های نصب یراق روی صفحه به نسبت ارتفاع درب، روی صفحه پلیت تغییر می کند. بعد از نصب یراق روی صفحه، شفت کرکره برقی را به اتصالات روی صفحه بسته و بالانس می کنیم.

تذکر: در سیستم موتور توبلار، قبل از نصب شفت، موتور داخل شفت کرکره برقی نصب می گردد اما در سیستم موتور ساید، اول نصب صفحه، سپس نصب شفت و در انتها نصب موتور روی صفحه انجام می گیرد.

پس از نصب و بالانس شفت کرکره برقی روی صفحه پلیت ها، مرحله برش تیغه ها و مونتاژ و زدن کپس کناری و بستن روی شفت کرکره برقی و سپس جا زدن الباقی تیغه ها که معمولا به صورت بسته های ۵ تا ۱۰ تایی مونتاژ شده است و در نهایت نصب لاستیک انتهایی روی تیغه آخر است. در مرحله بعد، میکرو سوییچ (قطع کننده) بالا و پایین کرکره را روی موتور را تنظیم می نماییم. سپس ریل کناری U شکل کرکره برقی را روی پروفیل ها پیچ کرده و کرکره را به داخل آن هدایت می کنیم. دقت داشته باشید که در تنظیمات میکروسوییچ حداقل یک عدد تیغه باید داخل ریل بماند.

بعد از نصب ریل و تنظیم دقیق میکروسوییچ کرکره برقی، برد کرکره را نصب می کنیم. داخل برد ۳ عدد سوکت Up،  Down و Com یا Stop است که در سه رشته سیم موتور، سیم آبی رنگ را به قسمت Com یا Stop و سیم مشکی و قهوه ای را به قسمت Up و Down برد متصل می کنیم. چنانچه در هنگام کار با ریموت، دکمه بالا پایین، برعکس عمل کند، سیم های مشکی و قهوه ای را با هم جایگزین می کنیم. پس از نصب سیم موتور، فاز نول برق را با استفاده از فازمتر مشخص کرده و سیم نول را به قسمت سوکت خور N و سیم فاز را به قسمت Ph متصل می نماییم. زمانی که جریان برق به داخل برد وارد شود یک چراغ LED قرمز رنگ شروع به چشمک زدن می کند. برای اضافه یا حذف ریموت روی برد، دکمه LERN را لحظه ای فشار می دهیم. چراغ LED سریعا شروع به چشمک زدن می کند که بعد از آن دکمه A یا هر دکمه بالا و پایین روی ریموت را به مدت ۵ ثانیه می فشاریم. سپس نور LED ثابت شده و خاموش   می گردد که ریموت در این حالت با برد ست شده است. برای تنظیم تایم برد که جریان برق را از موتور پس از قطع کردن میکروسوییچ از داخل موتور قطع می کند و به علت فقدان جریان برق در زمان کار نکردن داخل موتور، عمر موتور تا حدی افزایش می یابد، ابتدا کرکره را تا آخر پایین آورده و سپس دکمه Time را فشار می دهیم. در این حالت که ثانیه شمار فعال شده است، سریعا کرکره برقی راتا انتها با ریموت بالا برده و ۵ ثانیه بعد از قطع توسط میکروسوییچ، دکمه تایم را مجددا فشار می دهیم. اکنون تایم کرکره از روی برد تنظیم شده است لذا درب برد را بسته و آن را روی دیوار نصب می کنیم.

انواع تیغه های کرکره برقی

تیغه های کرکره برقی

به طور کلی تیغه ها به دو دسته ی تیغه های آلومینیومی که نوع تولید آن ها اکسترود و تیغه های فوم دار که نوع تولیدشان رول فرمینگ است تقسیم می شوند.

وزن هر مترمربع به کیلوگرم

ابعاد قابل اجرا به متر

ارتفاع×عرض

مزایا

موارد مصرف

جنس

نوع تیغه

۴-۵kg

۵×۵

فروشگاهی، پارکینگی

دو جداره، دو پل، اکسترود آلومینیوم

۸۰ اراک

۷٫۷kg

۶×۷٫۵

دارای فوم پلی اورتان برای کارکرد بی سرو صدا، عایق در برابر سرما و گرما و آتش سوزی

خانگی(پارکینگی،

پشت پنجره‌ای)، سردخانه‌های فروشگاهی

دو جداره،

فوم پلی اورتان، فولاد منیزیم، رول فرمینگ

۸۰ کروکی

فوم دار

۸٫۵kg

 

۷×۸

دارای نوار لاستیکی بین تیغه برای کارکرد با صدای کمتر

فروشگاهی، خانگی، صنعتی

دوجداره، دو پل اکسترود آلومینیوم

۸۰ کروکی لاستیک خور

۶kg

۵×۵

قابلیت دید نگهبان

فروشگاهی، پارکینگی

تک جداره،

اکسترود آلومینیوم

۸۰ پانچ

۱۱kg

۶×۶

قابلیت دید نگهبان

فروشگاهی،پارکینگی، مصارف ویژه(بانکها، پاساژها، مکان هایی با احتیاج به گردش هوا)

تک جداره،

گالوانیزه

۸۰ فول

پانچ

۴٫۵kg

۴×۳٫۵

دارای فوم پلی اورتان برای کارکرد بی سرو صداعایق در برابر سرما و گرما و آتش سوزی

خانگی(پشت پنجره ای)

دوجداره،فوم پلی اورتان،فولاد منیزیم، رول فرمینگ

۶۰ فوم دار

۴٫۵kg

۴×۴

خانگی(پشت پنجره ای)

    دو جداره، تک پل 

۶۰ اراک

۶-۷٫۵kg

۷٫۵×۱۰

صنعتی، فروشگاهی

دو جداره،

دوپل اکسترود آلومینیوم

۱۰۰ اراک

۱۳kg

۱۰×۱۴

دارای پوشش فلزی پیچ خور،دارای سیستم تثبیت کننده تیغه(فیکسچر)

صنعتی(ورودی عریض کارخانجات، آشیانه ها، انبارها و…)

دو جداره، دوپل اکسترود الومینیوم

۱۲۰ کروکی

۱۲kg

۱۰×۱۴

دارای فوم پلی اورتان برای کارکرد بی سرو صدا، عایق در برابر سرما و گرما و آتش سوزی

صنعتی(ورودی عریض سردخانه ها، انبارها، کارخانجات و…)

دو جداره، فوم پلی اورتان، فولاد منیزیم، رول فرمینگ

۱۲۰ فوم دار

۱۲kg

۴×۵

قابلیت دید کامل در روز و شب

فروشگاهی، مصارف ویژه(بانکها، صرافی‌ها، طلافروشی‌ها)

پلی کربنات

پلی کربنات شفاف

انواع موتور های کرکره برقی

توبلار: موتوری که داخل شفت نصب می شود را توبلار می نامیم که کارکرد آن ها با برق ۲۲۰ولت و طیف قدرت آنها از ۳۰ نیوتن تا ۳۰۰ نیوتن است. به طور کلی، موتورهای توبلار برای تردد متوسط روزانه ۱۵ بار در طول روز مناسب هستند و از آنها در صنعت کرکره برقی، بیشتر برای مصارف خانگی و فروشگاهی استفاده می کنند و دارای سیستم خلاص کن هندلی برای کارکردن در زمان قطعی برق می باشند.

ساید زنجیری: موتوری که کنار شفت نصب می شود و به کمک صفحه چرخ دنده و زنجیر کار می کند را موتور ساید زنجیری می نامیم.

موتورهای ساید زنجیری در دو مدل تکفاز و سه فازی هستند که طیف قدرتی گسترده از ۲۵۰ تا ۲۰۰۰ کیلوگرم را دارا هستند. امروزه موتورهای ساید زنجیری مصارف بالایی اعم از خانگی، فروشگاهی و صنعتی را در کرکره های برقی دارند.

نظرات خود درباره مطالب سایت را با ما در میان بگذارید و برای خرید یا راهنمایی با ما تماس حاصل فرمایید

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woo_slide title1=”محصولات پیشنهادی” category=”%d9%85%d9%88%d8%aa%d9%88%d8%b1-%da%a9%d8%b1%da%a9%d8%b1%d9%87″ numberposts=”100″ item_row=”1″ columns=”5″ autoplay=”true” interval=”5000″ scroll=”1″][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *